img +387 33 202 745
img info@4sgs.net
img Čekaluša 61, Sarajevo
Facebook
Instagram
Tripadvisor
Testimonials

Dobar poslovni ručak za dobar posao

Zašto je poslovni ručak dobra opcija?

Za firmu koja se bavi prodajom i promocijom novih tehnologija, poslovni ručak ili večera su sastavni dio u načinu na koji komuniciramo s našim klijentima. Nismo izmislili toplu vodu, opuštenost koju donose dobra hrana i piće mogu biti presudan faktor u sklapanju poslova. Za poslovni ručak u Sarajevu možda nije tako teško odabrati lokaciju, s obzirom da smo grad poznat po dobroj hrani, međutim pravi odabir mora biti provjeren.

 

Ambijent restorana za poslovni ručak je važan

Restoran „4 sobe gospođe Safije“ svakog će gosta oduševiti svojim izgledom i atmosferom kojom odiše. U to smo se uvjerili bezbroj puta. Naši poslovni partneri često su iz ostalih zemalja regiona ili Evrope i dobri restorani im nisu novina, ali oduševljenje ambijentom i uslugom u „4 sobe gospođe Safije“ još nikada nije izostalo. Već tada, na prvom koraku, našim poslovnim partnerima dajemo na značaju i pokazujemo da su nam dobro došli.

 

Najbolji ručak u Sarajevu

Mnogi su nam rekli da im je naš poslovni ručak u restoranu „4 sobe gospođe Safije“ bio najbolji ručak u Sarajevu. To je istina. Čak i nama, koji smo ovdje relativno česti gosti, svaki novi obrok predstavlja novi doživljaj. Radost će vam donijeti već sam pogled na serviranu hranu, jer je ovdje svaki tanjir malo umjetničko djelo. Svježi i domaći sastojci u svakom zalogaju potvrđuju s koliko je ljubavi i umijeća sve spremljeno.

 

Trenuci opuštenosti znaju biti dragocjeni

Naravno, ozbiljne poslovne ljude nećete omamiti dobrom hranom i tek tako sklopiti posao (iako bi bilo dobro kada bi to bilo moguće), ali ljude koji se bave zahtjevnim i stresnim poslovima ćete sigurno obradovati dobrim ručkom. Pružit ćete i njima i sebi dragocjene trenutke opuštenosti u danu prepunom obaveza i stresa. Restoran „4 sobe gospođe Safije“, s dobrom hranom, učinit će i blagodat za vaše zdravlje. Kada znate da ste zdravo objedovali, uz energiju, imate i jednu brigu manje.

 

Za vaš poslovni ručak u Sarajevu birajte provjereno

Mi smo provjerili, a i vi to učinite. Otmjen ambijent i uvijek ugodna atmosfera, vrhunska hrana i najbolja usluga, osnovni su preduvjeti za uspješan poslovni ručak. U Sarajevu odaberite restoran „4 sobe gospođe Safije“ i nećete pogriješiti. Ogromna pozitivna energija utkana u cijelu priču o ovom zdanju, jednostavno ne može, a da se ne pretoči i u svaki dobar posao. Sretno!

 

Damir S.